Iosub

Iti plac gadget-urile si ai un blog de tech? Inscrie-te in campania de testare Vonino

Descriere

Esti fan gadget-uri? Doresti sa testezi cele mai noi produse Vonino disponibile pe piata din Romania, chiar inainte de a fi lansate? Te invitam sa te inscrii in campania dedicata testerilor Vonino.

Parafrazandu-l pe Creanga, nu stim altii cum sunt, dar noi, cand ne gandim la smartphone-urile, la tabletele, la smartwatch-urile, la Smart Home Entertainment System-urile pe care le oferim spre testare in urma parteneriatului cu Vonino, la articolele, videoclipurile de review si la pozele interesante pe care o sa le realizati, ne salta de pe acum inimile de nerabdare!

Provocarea campaniei

Pe scurt, cautam 20 de bloggeri care scriu despre tech si care doresc sa testeze doua modele de smartphone-uri: Zun XO (http://www.vonino.ro/zun_xo), Jax Q (link catre http://www.vonino.ro/jax_q), doua modele de tablete: Xavy T7 (http://www.vonino.ro/xavy_t7), Druid L10 (http://www.vonino.ro/druid_l10) si un Smart Home Entertainment System MusicPad H1 (http://www.vonino.ro/musicpad_h1).

Daca ai copii, nu uita sa bifezi in formularul de inscriere (link catre formular) acest lucru, iar in momentul in care vor fi disponibile, te vom invita sa testezi gadget-uri dedicate acestora.

Mecanismul campaniei

Campania de testare se va desfasura in mai multe etape incepand cu data de 09.11.2015, fiecare dintre acestea oferind oportunitatea de a castiga premii interesante.

Prima etapa de testare, care incepe luni 09.11.2015, se axeaza pe smartphone-urile Zun XO, Jax Q si pe tabletele Xavy T7, Druid L10, produse care vor putea fi testate timp de 7 zile.

Se vor trimite produsele in pachete de cate 2 device-uri: Zun XO + Xavy T7 catre 10 bloggeri, Jax Q + Druid L10 catre alti 10 bloggeri. Apoi, pentru a nu va aglomera si a va acorda suficient timp pentru toate, dupa testarea produselor initiale, le veti primi pe celelalte.

Sponsorul isi rezerva dreptul de a nu mai livra spre testare a doua serie de produse in cazul in care nu sunt publicate mentiunile referitoare la produsele testate in maxim doua saptamani din momentul testarii sau articolele initiale nu corespund cu necesitatea acestuia de promovare.

Premiile oferite

La finalul perioadei de testare pentru toate produsele disponibile in aceasta etapa, doi bloggeri norocosi vor putea sa castige urmatoarele premii:

– un telefon ZunXO pentru un blogger + un telefon ZunXO pe care il poate oferi la un concurs pentru cititorii lui (livrarea fiind realizata de catre Vonino)

– un telefon Jax Q pentru un alt blogger + un telefon Jax Q pe care il poate oferi la un concurs pentru cititorii lui (livrarea fiind realizata de catre Vonino).

Fiecare dintre bloggerii participanti va primi si cate un pachet cu produse promotionale Vonino

Perioada de desfasurare a campaniei

Daca doresti sa participi la aceasta campanie, te rugam sa ne anunti prin completarea formularului de mai jos pana la data de 08.11.2015, ora 23.59.

Anuntarea participantilor acceptati in campanie o vom face in data de 09.11.2015 iar trimiterea produselor va fi facuta incepand cu aceeasi data. Pentru acest motiv, va rugam sa introduceti cu atentie datele voastre de contact in cont. La adresa trecuta in cont vor fi livrate produsele prin curier.

Lista finala a participantilor acceptati pentru aceasta campanie va fi adaugata la finalul acestui anunt printr-un update.

Campania publicitara se incheie in data de 04 ianuarie 2016 urmand ca in maxim o saptamana sa fie publicati printr-o actualizare a acestui articol castigatorii produselor Vonino.

Juriul

Anunțarea câștigătorilor va avea loc la sfarsitul fiecarei etape de testare pe site-ul probadefoc.ro. Jurizarea se va face de către reprezentanţii Vonino.

Se puncteaza

Pentru a alege bloggerii participanti la aceasta campanie vor fi punctate:

Daca doresti sa participi, completeaza formularul de mai jos iar noi vom anunta in data de 09.11.2015 bloggerii participanti, impreuna cu toate detaliile despre prima etapa a campaniei de testare, inclusiv criteriile pentru alegerea castigatorilor smartphone-urilor puse la concurs.

Pentru a te putea inscrie la preselectia pentru aceasta campanie:
1) Trebuie sa detii un blog de tech sau generalist cu articole din zona tech
2) Articolele existente trebuie sa fie coerente, corecte din punct de vedere gramatical
3) Trebuie sa detii un cont pe platformele Twitter, Google+, Instagram si o pagina pe platforma Facebook
4) Cont de blogger pe platforma www.Probadefoc.ro.

Pentru a fi siguri ca device-urile ajung la tine in timp util, asigura-te ca toate datele tale personale din profilul tau de pe platforma www.probadefoc.ro sunt completate corect.

Te asteptam sa te inscrii pana la data de 08.11.2015, ora 23.59. Anuntarea participantilor acceptati in campanie o vom face in data de 09.11.2015 iar trimiterea produselor va fi facuta in data de 09.11.2015.

Despre Vonino

Vonino Inc. a fost infiintata in anul 2009 in Statele Unitele ale Americii, cu scopul de a oferi produse electronice inovatoare si de buna calitate clientilor cu toate nivelurile de venituri. Bazandu-se pe experienta lor anterioara, de peste 15 ani pe piata globala de distributie en gros de produse de telecomunicatii, jocuri, foto-video si IT, fondatorii Vonino si-au propus sa-si dedice expertiza si cunostintele spre beneficiul utilizatorilor finali.

Atat compania, cat si brandul Vonino, au fost create pentru a oferi produse de ultima generatie si de cea mai buna calitate, la preturi mai accesibile, mentinand performantele foarte inalte. Dupa numai 3 ani, compania are o gama constanta de produse, care cuprinde de la mp3 playere la telefoane mobile, de la tablete la laptopuri cat si accesorii pentru acestea.

Campania #1 Vonino

Bloggeri participanti

victoriagiorgiana.com
digipedia.ro
itnewz.ro
damianirimescu.ro
mariuscucu.ro

cky.ro
xaaranovack.com
devicer.ro
stefanblog.com
romanticu.org

gabrielursan.ro
francisc.org
itcmedia.ro
razvan-andrei.com
stancristina.com

cristiannicolau.wordpress.com
lifestylemasculin.wordpress.com
johncristea.ro
suteupaul.ro
blasterzone.ro

Te rugam sa te autentifici pentru a putea vizualiza formularul de participare la aceasta campanie!

Castigatori

Locul I avand ca premiu 2 smartphone VONINO ZUN XO: Andrei Bucur
Locul II avand ca premiu 2 smartphone VONINO JAX Q: Cristian Nicolau

Castigatorii urmeaza sa fie contactati in maxim 14 zile de catre un reprezentant VONINO

Felicitari tuturor participantilor!

Articole participante

Lista actualizata in data de 10.01.2016 ora 22:30 folosind serverul eclipsys