Intrebari frecvente

Inainte de a te inscrie pe site sau in campanii trebuie sa stii ca:
– Apreciem postarile creative dar oneste, credibile si informative.
– Avem nevoie ca toate postarile tale despre campania in care te-ai inscris sau despre produsul pe care il testezi sa fie adaugate in pagina dedicata pentru campanie.
– Ne ajuti sa crestem impreuna daca povestesti prietenilor tai despre ProbadeFoc.ro.
– Daca ai ceva negativ de spus, o poti face dar asigura-te ca limbajul utilizat sa nu fie vulgar. Iubim decenta.
– Nu ne plac minciunile. Nu trebuie sa ridici in slavi un produs sau serviciu, nu trebuie sa-ti minti cititorii sau prietenii doar pentru ca primesti un lucru in teste sau pentru ca participi la o campanie.

Nu am blog, am profil pe o retea sociala. Pot sa ma inscriu?

Sigur. Selecteaza la inscriere Persoana fizica si vei putea participa la campaniile de word-of-mouth pe care le organizam.
Vei putea sa iti impartasesti parerea despre serviciul sau produsul testat in moduri diferite: printr-o conversație fata in fata, un e-mail, postari pe retelele sociale in care activezi, poti oferi un cupon de discount pe care l-ai primit etc.
De fiecare data cand vei prezenta opinia ta, ca parte a unei campanii, va trebui sa inscrii aici un scurt rezumat a ceea ce sa intamplat cu tot cu link-ul postarii respective sau cu un printscreen.

Cat timp trebuie sa aloc participarii la campaniile organizate de ProbadeFoc.ro?

Depinde de tine cat timp vei aloca participarii.

Ce am de castigat daca ma inscriu pe platforma?

In primul rand, ai sansa sa castigi premiile puse in jos la fiecare campanie in parte.
In al doilea rand, ai sansa sa testezi produse sau servicii, uneori chiar inainte ca alte persoane sa aiba acces la acestea.

Sunt obligat sa fac ceva in momentul in care ma alatur comunitatii ProbadeFoc.ro?

Nu. In afara de completarea chestionarului cu datele tale personale, tu alegi ce vrei sa faci (in limitele descrise in campanii) si la ce campanii sa participi, in functie de interesele tale.

Ar trebui sa postam informatii false (cum sunt comentariile pozitive la produsele listate in magazinele online) in mod anonim sau cu nume fals iar apoi sa includem postarea respectiva in campanie?

Cu siguranta nu. Informatiile false, chiar daca sunt facute sub un nume fals sau sub auspiciul anonimitatii, aduc deservicii credibilitatii. Noi credem in onestitatea informatiei si in increderea prezentata de o opinie clara, onesta si informativa.

Voi primi spam din partea ProbadeFoc.ro daca ma inregistrez?

Suntem 100% impotriva spam-ului. Singurele e-mail-uri pe care le vei primi din partea noastra sunt cele in care te informam despre campaniile in care esti implicat, campaniile nou lansate, iti cerem parerea cu privire la anumite aspecte ale platformei sau cu alte informatii cu privire la platforma.

Costuri

Percepeti un tarif pentru inscrierea pe site?

Nu, nu te costa nimic sa te inscrii. Costurile administrative sunt incluse in tarifele achitate de catre advertiseri.

Sunt reprezentantul unui ONG. Putem discuta despre campanii pro-bono?

Sigur, trimite-ne un mail la adresa arde@probadefoc.ro cu specificatiile campaniei si discutam.