Academia inventeaza.ro

Povesteste-ne intr-un articol pe blogul tau care este viziunea ta despre prapastia dintre pregatirea scolara si locurile de munca disponibile (asteptarile angajatorilor) si ce pot face parintii pentru a-si ajuta copii sa fie pregatiti pentru viitor cu ajutorul cursurilor de robotica, electronica si IT organizate de Academia Inventeaza.ro

Campanie incheiata

Top Fashion

Esti pasionata de lumea fashion si iti place sa creezi cele mai chic tinute? In lumina noilor tendinte pentru sezonul primavara-vara 2016, spune-ne cum ai combina diverse piese de imbracainte de pe site-ul topfashion.com.ro  pentru a fi sigura ca intorci capete oriunde te duci. Sau poate esti un domn care isi doreste sa faca un cadou partenerei. Spune-ne ce ai alege din oferta noastra pentru aceasta ocazie.

Apreciem creativitatea și originalitatea folosite în redactarea articolului.

Campanie incheiata

Rainbow Outlet

Rainbow Outlet – este un magazin online cu haine originale de la branduri cunoscute la prețuri accesibile pentru toată lumea. Pentru stilul tău vestimentar, suntem la un click distanță.

Fiecare persoană este unică, mai ales în stilul vestimentar. Ne dorim să aflăm cum ai vrea să te îmbraci folosind hainele de pe magazinul nostru online. Scrie într-un articol de minim 500 de cuvinte, wishlist-ul tău. Ce ținute ai alege pentru toamna anului 2015 și de ce? Apreciem creativitatea și originalitatea folosite în redactarea articolului.

Campanie incheiata

Curier Manager

CurierManager este un software conceput special pentru managementul firmelor de curierat. Este un instrument usor de utilizat si implementat care acopera toate nevoile administrative ale unei companii din acest domeniu.

Adoptarea solutiilor software aduce un avantaj competitiv unei firme de curierat. Despre provocarile unei firme de curierat si cum pot fi acestea gestionate prin intermediul unui software vrem sa ne povestesti intr-un articol de minim 500 de cuvinte.

Campanie incheiata

Testeaza si castiga!

Esti fan gadget-uri? Doresti sa testezi cele mai noi produse Vonino disponibile pe piata din Romania, chiar inainte de a fi lansate? Te invitam sa te inscrii in campania dedicata testerilor Vonino.

Parafrazandu-l pe Creanga, nu stim altii cum sunt, dar noi, cand ne gandim la smartphone-urile, la tabletele, la smartwatch-urile, la Smart Home Entertainment System-urile pe care le oferim spre testare in urma parteneriatului cu Vonino, la articolele, videoclipurile de review si la pozele interesante pe care o sa le realizati, ne salta de pe acum inimile de nerabdare!

Campanie incheiata